"Het pensioen waar u betrokken bij raakt"

Voor u als werknemer

Een pensioenoplossing van het Centraal Beheer APF is pensioenoplossing waarbij je betrokken raakt! Altijd en overal inzage in uw pensioen. Daar staan wij voor.

Uw pensioen

Inloggen op uw persoonlijke website ‘Mijn Pensioen’

Speciaal als u pensioen opbouwt krijgt u toegang tot een persoonlijke webpagina. Hier ziet u precies hoeveel pensioen u heeft opgebouwd, wat de geplande pensioenleeftijd is en wat de kenmerken van uw pensioenregeling zijn. Bovendien kunt u op uw deelnemersportaal handige berekeningen uitvoeren.

Log nu in op Mijn Pensioen

Hoe zeker is uw pensioen?

De hoogte van uw pensioen staat niet vast. Verschillende risico’s beïnvloeden de hoogte van uw pensioen. Mensen worden steeds ouder, een lage rente maakt pensioen duurder en de resultaten van beleggingen variëren. De dekkingsgraad van een pensioenfonds laat zien of wij genoeg geld hebben om het pensioen te betalen. Niet alleen dat van u, maar ook dat van alle andere deelnemers. Nu en in de toekomst.

Samen Pensioen

Wij zijn een coöperatief pensioenfonds. Dit betekent dat wij u graag betrekken bij alles wat zich afspeelt rond uw pensioen. Hiervoor hebben wij het digitale platform Samen Pensioen opgericht. Op Samen Pensioen vindt u alles over pensioen: over nieuwe wetten of regels. Of over de financiële gezondheid van Centraal Beheer APF. En het belanghebbendenorgaan legt er verantwoording af. Via Samen Pensioen heeft u invloed op de dienstverlening van Centraal Beheer APF. U stemt hier namelijk voor het belanghebbendenorgaan. Ga naar Samen Pensioen

"Bereken nu hoeveel pensioen u nodig heeft voor uw nieuwe dag!"Centraal Beheer APF

Vragen?

Ons team staat klaar om uw vraag te beantwoorden

×
Lees meer

Bekijk uw persoonlijke pensioenregeling op Mijn Pensioen »